Gewone concerten

Naast piano- en muziekles verzorg ik ook concerten, vaak in samenwerking met Charlotte Oord, dwarsfluitiste. Een concert kan een bijzondere en originele toevoeging zijn bij gelegenheden als een huwelijk, opening van een winkel, een feestje, ouderenontmoeting, langdurige ziekte of een begrafenis. Afhankelijk van de gelegenheid leent zich verschillende muziek voor de invulling hiervan; achtergrondmuziek, muziek die u meevoert of juist rustgevend voortkabbelt of bijvoorbeeld pianomuziek van een specifieke componist.

Het voorspelen kan gecombineerd worden met een moment dat kinderen of anderen zelf experimenteren achter de piano en uitleg ontvangen. Of misschien wilt u zelf wel iets zingen of spelen met mijn pianobegeleiding. We kunnen dit samen bekijken.

De kosten voor een concert zijn te vinden bijĀ tarieven.

Ik heb inmiddels ervaring opgedaan met het spelen voor individuele terminaal zieken, groepen gewone orkestbezoekers, conservatoriumstudenten en ouderengroepen.

Laat bij interesse uw gegevens achter via de contactpagina. Ik zal dan met u contact opnemen om in overleg het programma te bepalen. Zodat het past bij de gelegenheid, het publiek en uw verdere voorkeuren.

 

Educatieve concerten
Concerten kunnen ook vorm gegeven worden als educatieve reis door muziekgeschiedenis of bijvoorbeeld componeertechnieken heen, waarbij muziek en informatie elkaar afwisselen. Dit stel ik graag voor u samen op basis van uw vraag / idee.

Ook voor andere vragen sta ik open. Neem gerust contact op, dan denk ik graag met u mee.